Kívánunk minden kedves diákunknak, kollégánknak és munkatársunknak, valamint honlapunk valamennyi látogatójának vidám nyarat és kellemes vakációt!

Az idei Pedagógusnap a járványügyi veszélyhelyzet idejére esett, így az erről való megemlékezés országosan rendhagyó formában történt.
A veszélyhelyzet megszűnését követően a Szolnoki Tankerületi Központ megtalálta annak módját, hogy az ünnep alkalmából kapott elismerések egy részét hazai környezetben átvehessék tanáraink.

A 2020. június 24-én tartott tantestületi értekezleten Szutorisz Szügyi Csongor tankerületi igazgató úr személyesen adta át az alábbi elismeréseket:

Kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként Kásler Miklós, az Emberi Erőfor­rások Minisztériumának minisztere Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott négy szandaszőlősi pedagógusnak, név szerint
Kondorné Fehér Anikó
Nyolczas Edina
Pergéné Rácz Anita
Szalainé Tóth Ibolya
részére.

A Szolnoki Tankerületi Központ által adományozható kitüntetések a kimagasló szakmai munka és a kiemelkedő teljesítmény elismerésére szolgálnak. Igazgató úr az alábbi elismeréseket jelentette be:

„A  Szolnoki Tankerületi Központ Kiváló Fiatal Pedagógusa” elismerésben Dancza János, „Pro Talento emlékérem” kitüntetésben Benca Ernő részesül. E két elismerés hivatalos átadó ünnepségre augusztus végén kerül sor.

Az idei tanév digitális oktatással ért véget. Ehhez kapcsolódóan a Szolnoki Tankerületi Központ egy új kitüntetést alapított, mely kizárólag a 2019/2020-as tanév végén, egyszeri alkalommal kerül átadásra. A Szolnoki Tankerületi Központ e kitüntetéssel kívánja elismerni a Szolnoki Tankerületi Központ köznevelési intézményeiben dolgozó azon szakembereket, akik a 2019/2020-as tanév során a digitális oktatás területén kiemelkedő szakmai munkát végeztek, és akiknek etikai, emberi magatartása is példaként állítható a többi munkatárs, illetve az ifjúság elé.
Intézményünkből „A Szolnoki Tankerületi Központ Digitális Oktatásáért Díja” kitüntetésben Mezeiné Nagy Ildikó részesült.

Szolnoki Tankerületi Központ Elismerő Oklevelét hat pedagógusunk vehette át:
Balázsné Ferenc Anita
Bartáné Jáger Anikó
Darabos Beáta
Fehérné Zsák Zsuzsanna
Mészárosné Fogarasi Erika
Pozderkáné Vitéz Edit

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata nevében Szalay Ferenc polgármester úr Emléklapot adományozott Baráth Béla és Benca Ernő részére, a 2019/2020-as tanévben a versenyeredmények terén nyújtott kiváló teljesítményükért. 
Szeretettel gratulálunk minden díjazott pedagógusunknak, kívánunk nekik nagyon jó erőt, egészséget további munkájukhoz.

A járvány miatt tetemes késéssel ugyan, de megérkezett végre az országos Őszi olvasóverseny összes oklevele és ajándéka. A háromfordulós versenyben remekül helytálltak a szandai gyerekek. Nagy Laura 5.b osztályos az előkelő 5. helyet szerezte meg, Marina Csaba (5.b)  a 12., míg Kállai Zétény (5.b) a 13. helyen végzett. Csajbók Enikő és Császi Dorka (7.c) csapatban 22., míg Pákozdi Dorka (5.a) a 28. lett.
Felkészítő tanáruk: Bencsik Pálné

Eredményeikhez gratulálunk , további sikereket kívánunk.

Az alábbi linkekre kattintva évfolyamonként olvasható és letölthető a 2020-2021-es tanévkezdéshez szükséges eszközök listája.

1. évfolyam

2. évfolyam

3. évfolyam

4. évfolyam

5. évfolyam

6. évfolyam

7. évfolyam

8. évfolyam

Ügyeleti napok a nyári szünetben kéthetente szerdánként 8.00 – 16.00 óráig az alábbi időpontokban:

Június 24.
Július 08.
Július 22.
Augusztus 05.
Augusztus 19.

Kedves (most már volt) 8. évfolyamos Tanulóink és Kedves Szüleik!

A Szandaszőlősi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola nevelőtestülete nevében 2020. június 20-án négy “felvonásban” búcsúztunk Tőletek, Önöktől.
Minden kollégám nevében nagy tisztelettel köszönöm meg azt a példaértékű együttműködést, melyet az elmúlt évek alatt és a szombati ünnepség idején is újra megtapasztalhattunk. Ennek következtében szívmelengető, bensőséges, szinte családias együttlét részesei lehettünk.
Köszönöm, hogy mindenki betartotta a kéréseinket és teljes szívével, lelkesedésével, pozitív hozzáállásával a nap főszereplőire, a gyerekekre koncentrált. 
Mindenkinek szóló köszönetem mellett külön kiemelem a végzősök szüleinek nevében tolmácsolt búcsúzó gondolatokat, melyek megerősítettek bennünket abban, hogy a “szandai szellemiség” igenis fontos az intézmény, valamint a lakóközösség jelenlegi és további életében is.
Ugyanezt a szellemiséget tükrözték ballagó gyermekeink búcsúzó írásai is. Amennyiben ehhez az érintettek hozzájárulnak, a közelgő 130. évfordulóra tervezett kiadványunkban szeretnénk  ezeket megjelentetni.
A fentiek bizonyítják, hogy jó úton jártunk, amikor a partnerközpontú működést fogalmaztuk meg legfontosabb alapelvünkként, melynek alapja a  kölcsönös tisztelet, az őszinteség és az együttműködés.  
Az intézményi kiváló közösségünk nevében nagyon sok szeretettel kívánok mindenkinek  jó egészséget, nagyon sikeres éveket!

Szolnok, 2020. június 21.

Szeretettel: Éva néni

Az idei, digitális tanrenddel végződő tanévet rendhagyó módon zárjuk. A nyolcadikosainkat június 20-án bensőséges ünnepségek keretében, osztályonként elbúcsúztattuk. Ők ekkor kapták meg a bizonyítványaikat és a kiemelkedő munkáért járó elismeréseket.
Tanévzáró ünnepséget nem tartunk, Éva néni köszöntő szavait IDE kattintva olvashatjátok el.

A bizonyítványokat egyénileg lehet átvenni a korábban közzétett módon, azonban a kiemelkedő tanulmányi eredményt elért tanulók névsorát, valamint a versenyeredményeket honlapunkon közzétesszük, melyek az alábbiak:

Díszoklevelet kaptak azok a 8. osztályos tanulók, akik általános iskolás éveik alatt mindig kitűnő bizonyítvánnyal zárták a tanévet:
8.a: Gulyás Janka, Herczeg Balázs, Pető Fanni, Pribély Szabolcs Zsolt, Takács Lili Zille, Zornánszki Hanna
8.b: Auerbach Anita, Kondacs Réka Tünde, Kondacs Virág Dorottya, Szegedi
Zsombor, Tigyi Réka, Volter Adél
8.c: Horgász Noémi Angéla, Münich Richárd, Oravecz Anna
8.d: Fontos Dóra, Horváth Barbara, László Roberta, Oláh Zsófia, Sokvári Melitta, Szlávik Panna

Intézményünk sok éves hagyománya, hogy azoknak a végzős tanulóknak, akiknek nyolc éven keresztül kitűnő volt a tanulmányi átlaguk, legfeljebb 3 alkalommal szereztek jó osztályzatot, és nyolc éven át kimagasló közösségi munkát végeztek iskolai szinten, intézményünk legmagasabb elismeréseként SZANDA PLAKETT-et adományozunk.
Az idei tanévben SZANDA PLAKETT elismerésben részesültek:
8.a: Dögei Luca, Gulyás Janka, Pető Fanni
8.b: Auerbach Anita, Tigyi Réka, Szegedi Zsombor
8.c: Horgász Noémi Angéla, Münich Richárd, Oravecz Anna
8.d: Fontos Dóra, Oláh Zsófia, Sajó Jázmin, Sokvári Melitta, Szlávik Panna

Azok a szülők, akik nyolc éven keresztül kiemelkedően segítették az iskolában folyó munkát, SZANDA PLAKETT elismerésben részesültek: Gulyásné Egedi Anita, Tasy Sándor és Takács Franciska, Molnár Krisztina, Kiss Lívia, Móricz Anita, Dergezné Illés Judit, Szatmári Andrea, Bárdosné Gyolcsos Tímea, Dékány Tibor, Nagyné Ladányi Krisztina, Kis Mónika, Török Rita, Erdősi Andrea, Horváthné Ocskó Erzsébet, Hubai Kornélia, Kelemen Enikő, Terjéki Mónika, Majnár János és Majnárné Varga Tünde, Szanyi Brigitta és Szanyi István, Szlávik Csilla, Veréb Éva

Kitartó néptáncos munkájáért emléklapot kapott: Auerbach Anita, Dergez Márton, Farkas Bence László, Füleky Péter Ádám, Gáspár Lili, Gellért Gréta, Kondacs Réka Tünde, Kormány Gergő Roland, Lőrincz Jázmin Laura, Major Panna Virág, Oravecz Anna, Pál-Szabó Patrik, Szabó Roberta, Volter Adél

Az IRAM Diáksport Egyesület minden tanév végén Szanda Kupa díjjal jutalmazza azokat a tanulóinkat, akik 8 éven keresztül kiváló eredménnyel szerepeltek diákolimpiai versenyeken. Idén a következő tanulóink vehették át a serleget:
8.a: Pető Fanni
8.b
: Zsigmond Ramón
8.d
: László Roberta, Sokvári Melitta

Tanulmányi versenyeken elért eredményeiért Szanda Sziporka Oklevélben részesül: 
2. évfolyam
Fogarasy- Szentannay Péter 2.b
3. évfolyam
Molnár Vivien 3.b
5. évfolyam
Mózsi Vivien 5.a
6. évfolyam
Kocsis Viktória 6.c
Gazsó Viktória 6.d
Kovács Kata Zsófia 6.d
7. évfolyam
Nagy-György Zoltán 7.a
Balogh Zselyke 7.b
Legeza Roland 7.b
Munkácsy Hunor 7.b
Szaniszló Márton 7.b
8. évfolyam
Zornánszki Hanna 8.a
Nyolczas Áron 8.b
Auerbach Anita 8.b
Dergez Márton 8.b
Bárdos Balázs 8.b
Kondacs Réka 8.b
Szabó Roberta 8.b
Tigyi Réka 8.b
Oravecz Anna 8.c
Münich Richárd 8.c
Farkas Bence László 8.c
Sokvári Melitta 8.d

Iskolánk tanulói közül az idei tanévben is  sokan vettek részt levelezős, városi, megyei és országos versenyeken, melyen szép sikereket értek el. Eredményeikről részletesen IDE kattintva olvashatnak.

Gratulálunk minden versenyzőnek és felkészítő tanáraiknak!

Intézményünk kitűnő és jeles tanulmányi eredményt elért tanulóinak névsorát IDE kattintva olvashatják. Immár hagyomány, hogy a kitűnő eredményt elért tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz az
országot járó, több mint húsz utazó cirkusszal összefogva cirkuszlátogatási lehetőséggel jutalmazza. A cirkuszjegy átvételéről szóló tájékoztató IDE kattintva olvasható.

A Szolnok Városi Balesetmegelőzési Bizottság az idei tanévben a járványügyi helyzetre való tekintettel tavaszi programjai során a megszokott módon nem tudta felhívni a gyerekek figyelmét a biztonságos közlekedésre, ezért a balesetmegelőzés digitális formáját választották.
A tízrészes sorozat célja az volt, hogy a gyerekek ne csak a láthatósági és védőfelszerelések használatáról és a KRESZ szabályainak betartásáról kapjanak átfogó képet, hanem a gyakorlatban kivitelezhető megelőzési stratégiákra is felhívják a figyelmüket.
A tizedik rész után a gyerekek egy online kvízjátékban mérhették össze tudásukat, ahol értékes nyeremények várták azokat a tanulókat, akinek legjobban sikerült elsajátítaniuk a balesetek megelőzésével kapcsolatos tudnivalókat.

Iskolánk tanulói közül Oravecz Réka 2.a és Kóródi Zsombor 4.b osztályos tanulók részesültek jutalomban, melyhez ezúton is gratulálunk!

Örömmel olvastuk Pogány Gyula igazgató úr levelét egykori tanítványunk, Bányi Kristóf Biológia OKTV-n elért sikereiről. 
Visszajelzése fontos számunkra, mert megerősít minket szakmai tevékenységünk hatékonyságában és eredményességében. A Szandaszőlősi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tantestülete nevében köszönjük a munkánk elismerését, a jövőben is mindent megteszünk majd azért, hogy hasonlóan tehetséges, szorgalmas diákok tanuljanak tovább a Verseghy Ferenc Gimnáziumban. 

Tájékoztatjuk tanulóinkat és a szülőket, hogy tanévzáró ünnepély – bizonyítványosztás az idei tanév végén nem lesz, minden család a KRÉTÁBAN tudja megnézni a gyermek eredményét június 20- tól. A bizonyítványokért június 22 – 26 között minden nap 8.00 – 16.00 óráig jöhetnek egyénileg, ezt követően csak az ügyeleti napokon vehetők át.

A szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ májusban hirdetett 4 fordulós online egyéni angol nyelvi versenyt ’Let’s play in May!’ címmel, melyre iskolánkból többen is beneveztek. Kitartó munkájuk nagyon szép eredményeket hozott:

1.helyezett: Balogh Zselyke 7.b
5. helyezett:Nagy-György Zoltán 7.a
6. helyezett: Buczkó Gréta 7.b
7. helyezett: Kovács Laura 7.c

Gratulálunk és további sikereket kívánunk!

Kedves Szülők!

A leendő első osztályosoknak szükséges taneszköz listát IDE kattintva tölthetik le.

Kedves Látogató!

Az EFOP 1.8.5-17 Menő menzák az iskolákban – Menőzz velünk az egészségedért pályázatunk összefoglalója IDE kattintva olvasható.

2020. május 25-26-án lezajlott az Eötvös Loránd Fizikai Társulat által meghirdetett és rendezett XXX. Öveges József Kárpát-medencei Fizikaverseny országos döntője. Az online térben zajló megmérettetésen iskolánkat Nyolczas Áron 8.b osztályos tanuló képviselte.

A két részből álló maratoni versenyen hétfőn mérőkísérlet elvégzése és dokumentálása volt a feladat, majd kedden egy 6 fordulós online tesztet és számítási feladatokat kellett megoldani.  Az országos döntőben Áron remekül helyt állt, az általános iskolás versenyzők között 17. helyezést ért el, összesítésben, az 56. helyen végzett.  

Felkészítő tanára: Benca Ernő

Gratulálunk Áronnak a kiváló eredményhez, s egyben az egész éves munkájához is, hiszen több versenyen is kiemelkedő eredményeket ért el fizikából és más tantárgyakból. 

Gratulálunk az országos Zrínyi matematika versenyen résztvevő tanulóinknak. Köszönjük, hogy néhány tanuló kimagasló eredménnyel zárta a megyei fordulót. Büszkék vagyunk, hogy minden tudásukat mozgósítva, kimagasló eredményeket értek el, öregbítették iskolánk hírnevét. Köszönjük a gyerekeket tanító munkatársaink, segítő munkáját is. Gratulálunk Mészárosné Fogarasi Erika és Tóthné Kálmán Mária tanárnőknek a sikeres felkészítő tevékenységükhöz és az elismerő oklevélhez.
A február 25-én megtartott verseny eredményhirdetése Mezőtúron márciusban a korona vírus miatt sajnos elmaradt. A döntőt megyénként szervezik, így június 11-én iskolánkban kerül megszervezésre a verseny. 
A következő tanulóink képviselhetik megyénket: Fogarasi – Szentannay Péter, Molnár Vivien és Mózsi Vivien. Kívánjuk, hogy a döntőt is ilyen sikerrel zárják.

Egyéni eredmények:

2. évfolyam:
Fogarasi – Szentannay Péter (2.b) – 2. hely
Felkészítője: Kovács Andrea

3. évfolyam:
Molnár Vivien (3.b) – 1. hely
Felkészítője: Mészárosné Fogarasi Erika

5. évfolyam:
Mózsi Vivien (5.a) – 1. hely
Felkészítője: Tóthné Kálmán Mária

6. évfolyam:
Telkes – Tóth Gábor (6.b) – 11. hely
Felkészítője: Szabóné Dóra Mónika

7. évfolyam:
Szaniszló Márton (7.b) – 7. hely
Felkészítője: Tóthné Kálmán Mária

8. évfolyam:
Auerbach Anita (8.b) – 11. hely
Felkészítője: Tóthné Kálmán Mária

Megyei csapat eredmények:

3. évfolyam: 1. helyezés 
A csapat tagjai: Molnár Vivien (3.b), Szabó Zsuzsanna (3.b), Uliczik Alex (3.c)
Felkészítő nevelők: Mészárosné Fogarasi Erika és Braunitzer Nikolett

5. évfolyam: 2. helyezés
A csapat tagjai: Balogh Lehel (5.b), Kovács Attila (5.b), Mózsi Vivien (5.a)
Felkészítő nevelők: Szabóné Dóra Mónika és Tóthné Kálmán Mária

2. évfolyam: 4. helyezés

6. évfolyam: 5. helyezés

8. évfolyam: 5. helyezés

Díjazott pedagógusaink: Mészárosné Fogarasi Erika és Tóthné Kálmán Mária

Gratulálunk a szép eredményekhez!

Az idei tanévben iskolánk második alkalommal csatlakozott a Digitális Témahéthez, melyet ezúttal az alsó tagozatos tanulóink és tanítóik valósítottak meg, a már hagyományos Szülőföldem projekt keretein belül október első és második hetében.
A projekt lakóhelyünk megismerésének és helyi értékeinek feltárására, valamint a lokálpatriotizmus erősítésére irányul, és komplex kompetenciafejlesztést foglal magában.
Első évfolyamon a projekt témája Szandaszőlős. Cél a városrész nevezetességeinek megismerése mellett a térbeli tájékozódás, a kommunikáció, a digitális és kulturális kompetencia fejlesztése. A projekt első óráján a tanító nénik beszélgetéssel térképezték fel a gyerekek városrésszel kapcsolatos ismereteit, mely nevezetességek találhatók az iskola környékén. A második és harmadik órán qr kódok segítségével sétáltak először a Szent Orbán katolikus templomhoz, melynek történetét István atyától és a hitoktató Zsuzsika és Erika nénitől hallgatták meg, majd a Református Közösségi Házhoz érkeztek, ahol szintén bemutatót hallottak. Az épület mögötti játszótéren egy kis szabadidőt kaptak a gyerekek, hogy kipróbálhassák a szabadtéri játékokat. A kikapcsolódás után folytatták útjukat az óvoda, az orvosi rendelő és az artézi kút felé. Végül, de nem utolsó sorban a helyi Művelődési Házat kereseték fel, ahol éppen egy kézműves kiállítást is megtekinthettek. Tájékozódásukat egy egyszerű térkép segítette.
A séta utáni órán megbeszélték, mit láttak és csoportokat alakítottak. A csoportok tagjai megbeszélték, hogy ki melyik nevezetességet rajzolja le.
A projekt utolsó óráján Bee-Bot és Blue-Bot méhecskék gyakorlópályáját térképpé alakították, melyen a csoport tagjai elhelyezték a rajzaikat. A kis robotokat úgy kellett irányítani, hogy a nevezetességeket olyan sorrendben járják végig, ahogy a séta során a gyerekek.
Második évfolyamos tanulóink a projekt keretein belül Szolnok város nevezetességeivel foglalkoztak. A téma az első évfolyamosokéhoz hasonlóan egy beszélgetéssel indult, ki merre járt már a városban, ismerik-e a fontosabb nevezetességeket.
A második és harmadik órában a belvárosban tett sétát szintén qr kódok irányították, és térkép segítette a tájékozódást. A tanítók célja az első évfolyamosokéhoz képest kiegészült a személyközi és álampolgári kompetenciák fejlesztésével, hiszen Szandaszőlősről a városba helyi tömegközlekedéssel, illetve kerékpárral mentek az osztályok, így az utazás során betartandó szabályokat és a helyes viselkedést is tisztázták az indulás előtt.
A negyedik órán csoportokat alakítottak, a csoporttagok egy-egy nevezetesség lerajzolásával elkészítették a csoport térképét, majd a padlórobotok irányításával újra felidézték a látottakat. Volt olyan osztály, amely nem a Bee-Bot gyakorlópályáját használta, hanem egy-egy csoport egy városrész kicsinyített mását készítette el csomagolópapírra, majd ezeket összeragasztva egy nagy várostérképe lett az osztálynak.
Harmadik évfolyamosaink projekt témája a Tisza. Itt a cél az előző két évfolyamhoz képest természettudományos kompetenciák fejlesztésével is kiegészül. Első alkalommal a tanulók elméletben, Learningapps és Wordwall digitális feladatok segítségével ismerkedtek a városunkat kettészelő folyóval, amelyet a halászatról szóló szülői előadás követett. A harmadik és negyedik órán a Zagyva-Tisza torkolathoz látogattak, ahol az ártér növényzetével és állataival, a Tisza élővilágával ismerkedtek. Érdekességeket hallgattak meg a 2000. évi nagy árvízről és a ciánszennyezésről. Az ötödik órán környezetvédelmi plakátokat készítettek a látottak és hallottak alapján csoportmunkában.
A negyedik évfolyamon az első három órában egy korábbi pályázatunk (EFOP 3.3.7 Informális és nem formális lehetőségek kialakítása a köznevelési intézményekben) keretében megírt „Kapcsolj ötödikbe!” című modult dolgozták fel az alábbi témákban: Jász-Nagykun-Szolnok múltja és jelene, Jászkunsági gyerek vagyok…, Címerek és települések foglalkozásai. Játékos és digitális feladatokon keresztül ismerkedtek meg a megye elhelyezkedésével, címerével, nagyobb településeivel, régi szokásokkal, hagyományokkal.
A projekt célja az anyanyelvi kommunikáció, a szövegértés, a lényegkiemelés fejlesztése.  A digitális kompetencia az interneten való búvárkodás és ppt készítés során fejlődött. Az internet adta lehetőségek helyes kihasználása is a célok között szerepel. A tanulás tanulása: hatékony időbeosztás, hosszabb és rövidebb ideig tartó koncentráció. Személyközi, interkulturális és szociális kompetenciák: mások bizalmának és együttérzésének kiváltása.
Tanulóink a projekt negyedik és ötödik óráján a jászberényi Jász Múzeumba látogattak, ahol Lehel kürtjén kívül a jászok mindennapjaiba, hagyományaiba nyerhettek bepillantást. A hatodik órára a gyerekek számítógépes bemutatókat készítettek a megyével kapcsolatban, amely során a látottakat és a hallottakat internetes kereséssel egészítették ki.
Meggyőződésünk, hogy intézményünk részvétele a Digitális Témahéten erősíti pályázati tevékenységeink beépülését is az iskola pedagógiai gyakorlatába, tovább növelheti a pedagógusok digitális felkészültségét, hozzájárulhat a módszertani kultúra bővítéséhez, a digitális és egyéb kulcskompetenciák hatékonyabb fejlesztéséhez.

A London Bridge Angol nyelvi Tesztverseny országos döntőjében három nyolcadikos tanuló képviselte iskolánkat. Sajnos a verseny nem a hagyományos módon Budapesten zajlott, hanem online lebonyolítással.

Eredményeink:  Nyolczas Áron (8.b) 10. helyezés, Dergez Márton (8.b) 11. helyezés. Velük együtt Bana Milán (8.b) is dicséretet érdemel alapos felkészüléséért. Mindhármuk felkészítője Széles Imréné volt.

A TITOK Bt 6 fordulós országos TÖRTÉNELEM Levelezős versenyének iskolánkat érintő eredménye, hogy a 7.b osztály fiúcsapata 96% -os teljesítményt nyújtott, amellyel 12. helyezést ért el.

A csapat tagjai: Bendó Bence, Gecse Gergő, Petrezselyem Balázs és Récsányi András.
Felkészítő tanáruk Széles Imréné volt.

Eredményükhöz gratulálunk!

A gyermekétkeztetés igénybevételéről szóló tájékoztatót, mely 2020. június 2-ától lép életbe IDE kattintva olvashatják.

A szükséges nyilatkozat pdf változata IDE doc változata IDE kattintva tölthető le.

Az étkezési igényeket erre az időszakra kizárólag Pályi Hajnalka (e-mail: szanda_gondnok@gmail.hu telefon: 06-20-239-9486) részére szíveskedjenek jelezni. Kérjük ez ne az osztályfőnöknek, és ne az iskolai e-mail címre történjen.

Az idei tanévben iskolánkból ismét sok alsó tagozatos tanulónk (92 fő) jelentkezett a Suli-Guru levelezős versenyre. A nagy létszámnak köszönhetően, az idei tanévben is az intézmények közötti versenyen iskolánk I. helyezést ért el. Nyereményünk egy könyvcsomag, melyet hamarosan kiszállítanak iskolánkba.

Az egyéni eredményeket IDE kattintva olvashatják.

Gratulálunk a szép eredményekhez!