A gyermekétkeztetés igénybevételéről szóló tájékoztatót, mely 2020. április 1-jétől lép életbe IDE kattintva olvashatják.

A szükséges nyilatkozat IDE kattintva tölthető le.

Ez a tartalom jelszóval védett, megtekintéséhez alul meg kell adni a jelszót:

Kedves Gyerekek!

Köszönjük Nektek és a szüleiteknek is az észrevételeket, megpróbálunk a lehetőségekhez képest alkalmazkodni. Arról kapunk visszajelzést tőletek – és ez nagyon jólesik – , hogy hiányoznak a társaitok, pedagógusaitok. Ti is Nekünk!  Én is elárvultan bolyongok a folyosón, hiányzik a szekrény-lakók társasága, a köröm, váltócipő és a szekrények tisztasága miatti “veszekedés”, minden, ami veletek a napi kapcsolatban történt. J

Nagyon bízom abban, hogy ez az érzés segít Benneteket, ösztönöz, hogy felelősen töltsétek el a napokat. A jövő héttől vasárnap délutánonként egy adagban kapjátok meg az egész heti feladatokat, amelyet a „digitális” órarendhez igazítotok. Osszátok be az időtöket, hogy a feladatokat a tanáraitok által megadott határidőre el tudjátok készíteni. Kérlek Benneteket, Ti is tegyetek meg mindent a közös munkánk eredményessége érdekében. Remélem, mindannyian érzitek, mindenki azért dolgozik, hogy segítsük egymást ebben az új helyzetben. J

A tanítóitok, tanáraitok mellett felsorakoztak a hitoktató, néptánc-oktató, szakkörvezető felnőttek is. Ők is arra törekednek, hogy a lehetőséghez képest tartalmas napjaitok legyenek, ezért arra kérek mindenkit, Őket se feledjétek, a küldött feladataikat végezzétek el. Mindenki értetek is dolgozik, cselekszik, mert nekik is nagyon hiányoztok!!!

Szeretünk Benneteket és ezért is kérem, működjetek együtt mindenkivel.  

Nagyon remélem, hogy büszkék lehetünk most is minden szandai diákra!

Nagy szeretettel erre kérek mindannyiótokat: Éva néni

Kedves Szülők!

Köszönettel vettük visszajelzéseiket, amelyeket a további, ugyanilyen jó együttműködés reményében, a lehetőségekhez képest beépítettünk a mindennapos gyakorlatba.
Bízunk abban, hogy már kicsit nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb tempóban tudunk tovább együtt dolgozni.
Mindenkinek köszönöm a megértését, a támogatását, amelyekre a következőkben is nagyon számítunk.
Mindenkitől továbbra is kérem a türelmet, az őszinte, higgadt kommunikációt, hiszen mindannyian egy új helyzetben keressük a legmegfelelőbb utat.

Köszönettel:

Hegyiné Mladoniczki Éva
intézményvezető

Örömmel olvastuk az értesítést arról, hogy Nagy György Zoltán (7.a) és Szaniszló Márton  (7.b)  kiemelkedő teljesítményével bejutott a 2019-2020. évi Varázstorony Vetélkedő országos fizika verseny döntőjébe.
Felkészítő tanáruk és mentoruk: Benca Ernő
Idén az országos döntő rendhagyó módon, várhatóan online csatornákon kerül megrendezésre.
Gratulálunk a kiváló eredményhez, és nagyon sok sikert kívánunk a döntőben is!

Az SZKTT HSZK Család – és Gyermekjóléti Központ a kialakult helyzetre való tekintettel az óvodai és iskolai szociális segítő szolgáltatást online és telefonos formában tudja biztosítani.
Pintér Mónika óvodai és iskolai szociális segítő elérhetőségei:
telefon: 30/789-0534
e-mail: monikapinter@freemail.hu
központi e-mail: oiszsszolnok@gmail.hu

Kedves Gyerekek!

Nagyon hiányoztok, üres nélkületek az iskola, de tudjuk, ebben a helyzetben azzal segítünk, ha mindenki otthon marad.

Nagyon köszönjük, azoknak a tanulóknak, akik az elmúlt héten figyelték, várták és elkészítették az otthoni feladatokat. Tudjuk, ez nem könnyű, de továbbra is számítunk együttműködésetekre, rendszeres munkavégzésetekre. Várjuk azoknak a munkáit is, akik eddig még nem kapcsolódtak be.

Megkaptátok a „digitális” órarendet, amelyben láthatjátok, hogy az egyes napokon milyen óráitok lesznek.

Arra kérlek benneteket, hogy rendszeresen végezzétek el a napi feladataitokat.

Továbbra is célunk, hogy mindenki hozzá jusson a tananyaghoz, elkészítse a kapott feladatokat és azokat határidőre visszaküldje. Azokat a tanulókat, akik ezt rendszeresen határidőre megteszik piros ponttal értékeljük, majd az összegyűjtött pontok alapján jeles osztályzattal.

A tanulás mellett fordítsatok időt a játékra, segítsetek szüleiteknek az otthoni munkában, hiszen ők is segítenek nektek a tanulásban.

Kérem, hogy a bevezető hét tapasztalatait osszátok meg velünk az osztályfőnökön keresztül 2020. március 25-ig, hogy az összegyűjtött véleményeitek alapján, ha szükséges és tudunk, akkor tudjunk módosítani.

Vigyázzatok magatokra!

Szolnok, 2020. 03. 23.
Szeretettel:
Éva néni

Kedves Szülők!

Nagyon köszönjük, hogy az elmúlt héten otthonról segítették gyermekük tanulását. Tudjuk, ez nem könnyű, de továbbra is számítunk együttműködésükre.

A tanulók kaptak egy „digitális” órarendet, amelyben láthatják, hogy az egyes napokon milyen órákra számíthatnak.

Ahhoz, hogy gördülékenyen tudjanak a gyerekek otthon tanulni, szükséges, hogy rendszeresen végezzék el a napi feladataikat. Az időbeosztás minden család a saját szükségleteihez igazíthatja.

Továbbra is célunk, hogy minden tanuló hozzá jusson a tananyaghoz, elkészítse a kapott feladatokat és azokat határidőre visszaküldje. Azokat a tanulókat, akik ezt rendszeresen megteszik piros ponttal értékeljük, majd az összegyűjtött pontok alapján jeles osztályzattal.

Kérem, hogy a bevezető hét tapasztalatait osszák meg velünk az osztályfőnökön keresztül 2020. március 25-ig, hogy az összegyűjtött vélemények alapján, ha tudunk, tudjunk módosítani a szükséges területeken.

Vigyázzanak magukra és gyermekeikre!
Szolnok, 2020. 03. 23.

Szeretettel:
Hegyiné Mladoniczki Éva
intézményvezető

Tisztelt Szandaszőlősi Lakosok!

A kialakult veszélyhelyzetre való tekintettel ezen a fórumon is szeretnénk felhívni a figyelmüket, segítsék, támogassák egymást, mind az előírások betartásával, mind a környezetükben élőkre való fokozott odafigyeléssel.

Néhány fontos, szolnoki információt szeretnénk Önökkel megosztani.

A koronavírussal kapcsolatosan hívható zöldszám: 06-80-620-002

Kérés, hogy a fenti számot elsősorban az idős, egyedülálló, segítségre szoruló, Szolnokon élő lakosok hívják. Ezen a számon az alapvető élelmiszerek beszerzésében, gyógyszerek felíratásában és kiváltásában tudnak segíteni Önöknek.

A koronavírussal kapcsolatban minden anyagot megtalálnak ezen az internetes oldalon: info.szolnok.hu/koronavirus 

Városüzemeltetéssel kapcsolatosan hívható zöldszám: 06-80-200-460

Tisztelt Szandaszőlősiek!

Városrészünk lakosságát eddig is jellemezte a segítőkészség, az egymás iránt érzett felelősség. Most még nagyobb szükség van arra, hogy a fenti információk minden érintetthez eljuthassanak, aki/akik most idősen, egyedülállóként segítségre szorulnak, akiknek családtagjai távol élnek, nem tudnak mindennap eljönni hozzájuk.

Kérjük, hogy akiről tudják, hogy nincs internetes elérhetősége, juttassák el akár postaládába bedobva is a fenti fontos telefonszámokat, ezzel is legyünk egymás segítségére. Nagyon köszönjük!

Kedves Szandaszőlősi Lakosok!

Bizonyára akadnak olyanok is Önök között, akik önkéntesként tudnának részt venni egy-egy feladat megoldásában, időt tudnának szakítani erre, de még nem tudják, hogy hol tudnának tevékenykedni.

Megoldásként ajánlom a 06-20-473-3183 mobilszámon való jelentkezés lehetőségét!

Kedves Szandaszőlősi Lakosok!

Ebben az embert próbáló időszakban is számítok, számít a „Szandaszőlősért Egyesület” Önökre, az Önök egymás iránt érzett felelős magatartására!

Az elkövetkezendő időszakra kívánok Mindenkinek jó egészséget!

Kívánom, hogy mihamarabb legyen vége megpróbáltatásainknak, hogy a megszokott mederben folyhasson életünk, és találkozhassunk a „Szandaszőlősért Egyesület” hagyományos programjain!

Üdvözlettel:

Hegyiné Mladoniczki Éva elnök

„Szandaszőlősért Egyesület”

Kedves Szülők! Kedves Gyerekek!

A tegnapi nappal elindultunk a táv- és digitális oktatás útján. Legyűrtük az első akadályokat.
Köszönöm mindenki együttműködését a csoportok létrejöttében. Továbbra is arra kérjük a Kedves Szülőket, hogy gyermekük Facebook profiljával lépjenek be!
Tisztelettel kérek Mindenkit: legyünk türelemmel egymással, hiszen mindannyian új úton haladunk most.
A tegnap közölt csoportbeosztások matematikából az alábbiak szerint módosultak: 5. évfolyamot Tóthné Kálmán Mária és Szabóné Dóra Mónika, 6. évfolyamot Szabóné Dóra Mónika, 7. évfolyamot Kállai Sándor, 8. évfolyamot Tóthné Kálmán Mária fogja tanítani, irányítani.
Tisztelettel kérem a Kedves Szülőket kísérjék figyelemmel gyermekük otthoni tanulását!
Az alsó tagozatos beosztást a mai napon, a felső tagozatosokét hétfőtől, az osztály Facebook csoportjában tesszük közé. Ezek irányadóak, elsősorban a rendszerességet próbálják szolgálni. Kollégáim az általuk meghatározott módon és időben biztosítják a lehetőséget a konzultációra.
Kedves Szülők! Problémáikkal szíveskedjenek a közösen kialakított módon az osztályfőnök kollégáimat keressék.
Kérjük, hogy hétfőtől a Kréta felületét is kísérjék figyelemmel. Amennyiben a belépés akadályba ütközik (pl. felhasználónév, jelszó nem megfelelő) azt jelezzék az osztályfőnöknek! A Kréta használatához útmutatót a következő linken találnak: http://szandasuli.hu/az-e-ellenorzovel-es-az-e-ugyintezessel-kapcsolatos-informaciok/
A gyermekük számára étkezést illetve felügyeletet igénylők együttműködését is kérem leginkább abban, hogy csak indokolt esetben és csak akkor éljenek ezekkel a lehetőségekkel, ha valóban igénybe is veszik. Minden pénteken 15 óráig kérem jelezni a következő heti igényüket.(56-420-524, 20-323-63-96)
Mindenkitől azt kérem vigyázzon magára, vegye komolyan az otthoni felkészülést és segítsük egymást ebben a helyzetben.

Szeretettel:
Hegyiné Mladoniczki Éva
intézményvezető

Kedves Szülők!

Az alábbiakról szeretném Önöket tájékoztatni:

A kommunikáció elsődleges formája a Facebook felület lesz. Az osztály Facebook csoportját az osztályfőnök fogja kezelni, a szaktanárok évfolyamonként új tantárgyi csoportokat hoznak létre, amelyeknek az elérhetőségét (linkjét) az osztályfőnököktől kapják meg.

Az első tananyagcsomagot legkésőbb 2020. március 17- én kapják meg a tanulók.

Alsó tagozaton marad az osztály csoportja, illetve a tanító néniktől kapják meg a gyerekek a feladatokat.

A felső tagozaton a szaktanárok évfolyamszinten küldik az on-line tananyagot. Ez az alábbiak szerint alakul:

5. évfolyam:

magyar matematika angol/német term.i. történelem technika rajz ének
Bencsik Pálné Tóthné K. Mária Sitkuné L.Judit L-P. Adrienn Dancza János Farkas Ferenc   Futó G./Baráth B. Fazekas Zsuzsanna Kondorné Anikó

6. évfolyam:

magyar matematika angol/német term.i. történelem technika rajz ének
Munkácsy-R.Csilla Szabóné D.Mónika Papp Ágnes Bori Ildikó/Dancza János Mezei Csilla   Futó G/Baráth B Fazekas Zsuzsanna Kondorné Anikó

7. évfolyam:

magyar matematika angol/német kémia fizika biológia földrajz történelem technika rajz ének
Katona Zsuzsa Kállai Sándor Széles Imréné Benca Ernő Benca Ernő Dancza János Kállai Sándor Mezei Csilla   Futó G/Baráth B. Fazekas Zsuzsanna Kondorné Anikó

8. évfolyam

magyar matematika angol/német kémia fizika biológia földrajz történelem rajz ének
Munkácsy-R.Csilla/Katona Zsuzsa Szabóné D.Mónika/ Tóthné K. Mária Perfalvi Emese/ Péringer A. Benca Ernő Baráth Béla Dancza János Kállai Sándor Kondorné Anikó   Fazekas Zsuzsanna Kondorné Anikó

Az értékelés egyelőre százalékos formában történik majd az intézményi egységes szabályok alapján.

A készségtárgyak digitális tanítása a jövő héttől valósul meg.

Kérjük, hogy a Facebook csoportokba a gyermekük nevével regisztráljanak, hogy könnyebben beazonosíthassuk a tanulókat.

Kérdéseikkel az osztályfőnökhöz forduljanak. A rendelkezésünkre álló információkról folyamatosan tájékoztatjuk Önöket az osztályfőnökökön keresztül.

Kérjük ebben is együttműködésüket, türelmüket.

Köszönettel:

Hegyiné Mladoniczki Éva
intézményvezető

Az iskolai étkezéssel kapcsolatos tájékoztatót IDE kattintva olvashatják.

Azok számára, akik igényeltek étkezést 4 nyilatkozatot szükséges leadni, melyeket az alábbi linkekre kattintva tudnak letölteni:

Néhány pontosítás még az ebéddel kapcsolatban:

1. Ha valaki kért étkezést, és nem viszi el, attól még az kiszámlázásra kerül.

2. Lemondás csak az alábbi telefonszámon és e-mail címen lehetséges.

3. Időszakosan is lehet igényelni az étkezést, erről is az alábbi telefonszámon lehet tájékoztatást kérni.

4. Az étkezés elvitel esetén egyszeri meleg étkezést (ebéd) jelent, nincs tízórai vagy uzsonna. Kiszámlázásra is csak az ebéd kerül. 

5. Az ebédet naponta 11:30-tól 14:00 óráig lehet átvenni.

Köszönettel: 

Pályi Hajnalka

telefon: 06-20/239-9486

e-mail: szanda_gondnok@gmail.hu

Kedves Gyerekek!

Sajnálatos módon az iskolai évünk most úgy alakult, hogy egyik pillanatról a másikra otthon kell maradnotok.
Ebben a helyzetben nagy felelősség hárul rátok, a szüleitekre, a pedagógusokra. Ehhez szükséges, hogy a sikeres tanévzárás érdekében együttműködjünk.
Ezen a héten az osztályotok Facebook felületén jelentkezni fognak osztályfőnökeitek, szaktanáraitok. Tőlük pontos utasításokat kaptok majd a tananyag feldolgozásához.
Nagyon vigyázzatok a napi időbeosztásotokra, mert a tananyaggal haladni kell.
Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a járvány ideje alatt nem tanácsos a csoportos játék, beszélgetés sem otthon, sem az iskola udvarán, a téren vagy az Agóra alatt. Ezzel is vigyázunk egymásra.
Rendszeresen értesítünk majd benneteket.

Együttműködéseteket a nevelőtestület nevében előre is köszönöm:

Éva néni

Kedves Szülők!

Ma délután az osztályok facebook csoportjában megosztásra kerültek az aktuális információk és teendők.

A csoportokban megjelenített információt IDE kattintva olvashatják.

A szülői nyilatkozatot IDE kattintva tudják letölteni.

Kedves Szülők!

Várhatóan vasárnap 15.00 óra után tudunk részletes tájékoztatást adni a kialakult helyzet miatti változásokról. Kérjük, ahhoz, hogy gördülékenyen tudjuk tovább folytatni az oktatást, fokozottan figyeljék iskolánk honlapját, az osztály facebook csoportját és az ott leírt kérésekre/kérdésekre szíveskedjenek mihamarabb reagálni.

Együttműködésüket előre is köszönöm!

Tisztelettel:
Hegyiné Mladoniczki Éva
intézményvezető

Kedves Szülők!

Kérjük, hogy a koronavírussal kapcsolatban az indokolatlan pánik elkerülése érdekében csak a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon https://koronavirus.gov.hu/ szereplő információkat vegyék figyelembe.

Az iskolával kapcsolatban minden fontos információról honlapunkon keresztül fogjuk Önöket tájékoztatni.

Tisztelettel kérem Önöket, hogy gyermeküket a fertőzések elkerülése érdekében az iskola bejáratáig kísérjék.

Az ebédbefizetés 2020. március 11-én és 12-én az iroda utca felőli ablakánál lehetséges.

Tisztelettel:

Hegyiné Mladoniczki Éva
intézményvezető

Kedves Szülők!

A kialakult egészségügyi helyzetre való tekintettel az elsős beiskolázással kapcsolatos rendezvényeink elmaradnak.

Tisztelettel:
Hegyiné Mladoniczki Éva
intézményvezető

Kedves Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy az egyházi jogi személyekkel való egyeztetés alapján, a 2020-2021. tanévben a hit- és erkölcstan oktatás megszervezését intézményünkben az alábbi egyházi jogi személyek vállalják:

Egyház

Egyházi képviselő neve, címe

Egyházi képviselő elérhetősége

Magyar Katolikus Egyház

Kómár István plébános
Római Katolikus Plébánia
5008 Szolnok, Krúdy Gy. út 86.

06/20/823-2358

Magyarországi Református Egyház

Végh Miklós lelkész
Szolnoki Református Egyházközség
5000 Szolnok, Tiszaparti sétány 1.

06/30/631-4330

Magyarországi Evangélikus Egyház

Győri Péter Benjámin esperes
Szolnoki Evangélikus Egyházközség
5000 Szolnok, Verseghy park 1.

06/20/824-4829

HIT Gyülekezete

Kormos Katalin
Hit Gyülekezete Szolnok
5000 Szolnok, Széchenyi krt. 1.

06/20/257-8801

A Szolnoki Szakképzési Centrum Ruhaipari Középiskolája és Általános Iskolája immár harmadik alkalommal rendezte meg jótékonysági divatbemutatóját a városháza dísztermében. Kocsis Viktória ( 6.c) osztályos tanuló által tervezett ruhát is bemutatták ezen az eseményen.

Horváth László 6.b osztályos tanuló a korcsoportos diákolimpián, Kyokushin Karate sportágban ezüst érmet szerzett. Teljesítményét még az is emeli, hogy életének legelső serdülő bajnoksága volt, ahol férfiasan küzdött és helyt is állt. Szépen csillog az ezüst is! További szép sikereket kívánunk Lacinak!